image

Hi, ik ben Doete

Verloskundige, zwangerschapsexpert en last but not least: moeder

Na bijna 1000 bevallingen begeleid te hebben, 45200 cursisten mogen informeren, begeleid ik jou met liefde stap voor stap richting de belangrijkste periode in je leven. Voor een goede start van jullie samen.

Met Dubbel Zen zorg ik voor meer herkenning, ontspanning en vertrouwen in de periode van moeder worden. Zodat ook jij met trots kan terugkijken.

 

Verloskundige Doete | Dubbel Zen

Word een ervaren moeder in babystapjes.

Als klein meisje keek ik vol verwondering naar bevallingen op de TV. De geboorte van nieuw leven intrigeerde mij. Van jongs af aan wist ik dat het mijn roeping was om verloskundige te worden.

Zelf zwanger zijn was voor mij de kers op de taart. Ik maakte mee hoe bijzonder het is dat er een kindje in je buik groeit. En wat voor nieuwe dynamiek dit brengt in jezelf, in je relatie en in je leven. Lotte was in mijn buik al mijn gids en heeft mij geleerd om ondanks onzekerheid over het moederschap, te luisteren naar je buikgevoel. Daar groeit niet voor niets je kind, zo dichtbij je intuïtie.

Dat trotse gevoel toen ik Lotte in mijn armen sloot, heeft mij als verloskundige, maar ook als vrouw veranderd. Een nieuwe moeder werd geboren.

Een zwangerschap en bevalling die mij zo beviel, dat ik die iedere vrouw zou gunnen. Want niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling draag je de rest van je leven bij je.

Ondanks het zelfvertrouwen, heb ik me als moeder regelmatig onzeker en eenzaam gevoeld. Ik zie het als ontdekkingsreis om jezelf te omarmen en te durven vertrouwen op je moedergevoel. Waarin ik je graag meeneem.

geboortes begeleid
0 +
trouwe Dubbel Zen fans
0 +
podcast streams
0
cursisten
0 +