DUBBEL ZEN

Dubbel Zen biedt jou, naast ontspanning, plezier en informatie, ook vakkenis en ervaring tijdens en na de zwangerschap. Door verloskundigen.

Neem contact op

DOETE

“Ik kom bij je thuis voor Pretecho’s, Massages & Coaching.”

De oprichtster van Dubbel Zen ben ik: Doete Reitsma.

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door zwangerschap en geboorte. Vanaf 2012 ben ik afgestudeerd en werkzaam als verloskundige. Na een langere periode gereisd te hebben en mij gespecialiseerd te hebben in massages rondom de zwangerschap & kraamperiode ben ik in 2015 Dubbel Zen gestart.

Mijn passie voor verloskunde deel ik met echografie, gezond eten en massage. Ik hoop jou als zwangere te kunnen inspireren en wil een totaalpakket aanbieden voor een ontspannen zwangerschap.

Je kunt bij Dubbel Zen terecht voor pretecho’s, massages, coaching en voedingsadvies tijdens je zwangerschap en de periode erna.

Ik hoop je snel te ontmoeten en kennis te laten maken met Dubbel Zen.

Doete Reitsma

NOA

“Ik kom bij je thuis voor Massages.”

Ik ben geboren en getogen in de provincie Groningen. Sinds 2018 ben ik afgestudeerd en werkzaam als verloskundige.

Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in alles rondom de zwangerschap en bevallen. Ik wist dan ook al snel dat ik verloskundige wilde worden en ben heel blij dat deze droom is uitgekomen. De zwangerschap, bevalling en kraamperiode zijn hele bijzondere momenten in je leven en ik voel me bevoorrecht om tijdens deze momenten begeleiding te kunnen bieden.

Vol enthousiasme ben ik in oktober ’18 bij Dubbel Zen begonnen en het lijkt mij leuk om ook jou kennis te laten maken met Dubbel Zen.

Noa van der Zee

Noa