image

Ontspannen zwanger | Boek

Jouw persoonlijke gids van kinderwens tot geboorte

In Ontspannen zwanger begeleidt verloskundige Doete je stap voor stap in deze negen maanden. In dit boek vind je een unieke combinatie tussen medische kennis en ontspanning. Interactief met QR-codes naar video’s, oefeningen en meditaties, inclusief Hypnobirthing

Je zwangerschap is een bijzondere periode waarin je gemakkelijk overweldigd kunt raken. Naast de overload aan informatie die op je afkomt, krijg je waarschijnlijk ook te maken met de hormonen die door je lijf gieren, fysieke ongemakken en onzekere gevoelens.

Het boek zorgt voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning, waardoor je een diepe connectie met jezelf, je zwangerschap en je kindje zult ervaren.

Het zwangerschapsboek van 2023

door Verloskundige Doete

Ontspannen zwanger zijn is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de band met je kindje. Door jezelf toe te staan om bewust stil te staan, creëer je een bijzondere connectie die een leven lang meegaat.

Doete ervaarde zelf hoe bijzonder het is als er een kindje in je buik groeit en wat voor een nieuwe dynamiek dit brengt in je leven. 

Naast het vertrouwen op haar verloskundige kennis, leerde ze als controlfreak ook vertrouwen op haar intuïtie. Met haar expertise en persoonlijke ervaring geeft ze je in dit boek alle tools waardoor ook jij van een ontspannen zwangerschap kunt genieten en straks met trots kunt terugkijken op deze bijzondere periode.

“Een boek vol herkenbaarheid, eigen ervaringen, interessante feitjes en bovendien: humor! Een aanrader voor elke zwangere” – Dr. Heleen Lameijer, arts, bestsellerauteur en moeder.

Testimonials

Wat vinden andere moeders?

ontspannen zwanger boek
Ontspannen zwanger boek - door verloskundige Doete

In dit boek lees je meer over

FAQ

Meestgestelde vragen

Yes, zeker. Van kinderwens tot de bevalling. Ik neem je mee in ons verhaal en deel daarbij ook mijn verloskundige tips bij een kinderwens. Van welk type foliumzuur tot welk standje bevorderlijk kan werken.

Juist ook voor een volgende zwangerschap. Doordat ik je per week meeneem, van wat er gebeurt in je buik tot alle tips voor een ontspannen zwangerschap, kun je echt even stilstaan bij je zwangerschap. Voor meer verbinding met jezelf, je zwangerschap en je kindje. Wat soms nog een extra uitdaging kan zijn bij een tweede of volgende zwangerschap.

Yes juist, het boek staat los van de cursus. Ik neem je o.a. stap voor stap mee in de ontwikkeling van je kindje, maar ook alle veranderingen bij jezelf.

In dit boek vind je een unieke combinatie tussen medische kennis en ontspanning met QR-codes naar video’s, oefeningen en meditaties,
inclusief hypnobirthing

Voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning, waardoor je een diepe connectie met jezelf, je zwangerschap en je kindje zult ervaren.

Met de focus op een ontspannen zwangerschap.

Dat zou met 29,95 een beetje gek zijn. Met het boek ligt de focus vooral op een ontspannen zwangerschap en meer verbinding met jezelf en je kindje. Waarbij ik uiteraard ook inspiratie deel voor een ontspannen bevalling, maar The Ultimate Birth Guide zorgt voor een complete voorbereiding op de bevalling. Stap voor stap, met alle tools zodat ook jij met trots mag terugkijken. Het boek is juist een mooie toevoeging dus. En het perfecte boek om elke week erbij te pakken.

Goede vraag! Net zoals in mijn cursussen neem ik je in dit boek stap voor stap mee. Ik heb het boek geschreven met een unieke combinatie van mijn persoonlijke verhaal en verloskundige expertise. Je vindt in het boek verschillende QR codes naar video’s oefeningen en ontspan technieken. Inclusief hypnobirthing elementen, zonder dat het zweverig is. Een meer dan compleet zwangerschapsboek dus. Daarnaast schijn ik je ook regelmatig te laten lachen. Dus ik ben best trots op dit nieuwe zwangerschapsboek.

Hi, ik ben Doete

Verloskundige en moeder

Sinds 2012 ben ik verloskundige en zag ik de grote invloed van ontspanning op het geboorteproces. Tijdens mijn vaste baan als verloskundige, wilde ik graag meer kunnen betekenen voor zwangeren. Daarom startte ik in 2015 Dubbel Zen. Met The Ultimate Birth Guide & The Ultimate Mom Guide zorg ik voor meer herkenning, ontspanning en vertrouwen in zwangerschap, geboorte en moederschap. 

En dat bleek de beste beslissing so far. Hoe bijzonder het ook is om een bevalling te mogen begeleiden, op deze manier kon ik nog zoveel meer zwangeren bereiken en mijn missie door heel Nederland (en verder) verspreiden. Een bevalling die iedereen bevalt.

Na bijna 1000 bevallingen te hebben begeleid en 3500 koppels te hebben geïnformeerd, begeleid ik jou met liefde stap voor stap richting de belangrijkste gebeurtenis in jouw leven. Ik hoop dat ik jou met mijn ervaringen mag inspireren, zodat ook jij met trots mag terugkijken.

geboortes begeleid
0 +
trouwe Dubbel Zen fans
0 +
podcast streams
0
cursisten
0 +