Hoe zou het voor jou zijn?

Wanneer je meer ontspannen bent, goed voorbereid bent op en
zelfs uitkijkt naar de geboorte van je kindje?

Ben jij op zoek naar een complete online zwangerschapscursus?

 

> Zou jij wel wat meer vertrouwen willen in jezelf en de geboorte?

> Zou je wel wat meer bewust bezig willen zijn met de zwangerschap?

Wil jij je goed voorbereiden en weten welke mogelijkheden er zijn?

Zoek je een cursus die je samen met je partner kan volgen? Niet in een groepscursus, maar wanneer het jullie past?

Een cursus die mannen-proof is?

Geen typische geiten-wollen-sokken-puf-cursus, maar een leuke en nuchtere cursus door verloskundige?

> Zou jij willen leren op wat voor verschillende manieren je met geboortepijn kunt omgaan? En leren om meer te ontspannen tijdens je zwangerschap en ter voorbereiding op de geboorte?

> Zou je al je vragen willen kunnen stellen aan een verloskundige?

> Je hele zwangerschap gebruik willen maken van de ontspannen zwanger academie, waarbij je alles online kunt terugvinden?

Een nuchtere en praktische online zwangerschapscursus,

met hypnobirthing door verloskundige Doete

ERVARINGEN

What mommy’s (to be) say

Herken je jezelf in een of meer van onderstaande punten?

  • voel je je wel eens onzeker?
  • ben je regelmatig vragen op Google aan het opzoeken?
  • vind je het lastig te ontspannen?
  • zou je jezelf wel eens omschrijven als een controlfreak?
  • zou je graag wat meer zelfvertrouwen krijgen?
  • kijk je op tegen de geboorte?
  • wil je wat meer genieten van je zwangerschap?
  • zou je je samen met je partner willen voorbereiden op de komst van jullie kind?

...... De academie helpt je hierbij!

Volledige online zwangerschapscursus nu voor 149 97,-

Mogelijkheid tot volledige vergoeding*
check hier je verzekering

Inhoud van de ontspannen zwanger academie

Les 1: ontspannen

Ontspanning en onderbewustzijn. Hoe kun je meer ontspannen tijdens je zwangerschap? Wat is het verschil tussen stress & ontspanning op je lichaam? En hoe helpt dit je bij de geboorte?
Ook gaan we het hebben over onbewuste gedachten en hoe iedere gedachte invloed heeft op je lichaam. Het kan je dus helpen, wanneer je aan de slag gaat met je mindset.

Met video lessen, werkboek en ontspan-technieken

Les 2: verbinden

De connectie met je baby begint al op het moment dat je zwanger raakt. Natuurlijk ben je op dat moment er nog niet zo bewust van, maar je relatie en de hechting begint daar en groeit samen met je buik, de bewegingen en je kindje op beeld zien tijdens een echo. Hoe bijzonder is dat!
Maar wist je dat je ook verdieping kunt zoeken in deze verbinding?

Met video lessen, werkboek en begeleide meditatie

Les 3: geboorte inspiratie

Wat is er allemaal mogelijk in bevallingsland? Wat zie jij voor je wanneer je denkt aan de geboorte-dag? Veel mensen kennen het typische beeld van een vrouw die liggend op haar rug bevalt, met haar benen naar haar toegetrokken, maar wist je dat deze houding eigenlijk het minst bevorderlijk is voor een soepele geboorte?

Met video les, geboorte video’s en werkboek

Les 4: de geboorte

Hoelang denk je dat een gemiddelde bevalling van een eerste kindje duurt? En wist je dat de geboorte uit verschillende fases bestaat? Inmiddels weet je dat verschillende ontspanningsmanieren je helpen voor een soepelere geboorte, maar wat helpt je nog meer?
Kennis geeft namelijk vertrouwen, en vertrouwen zorgt ervoor dat je kan ontspannen. En naar mijn mening is dat de sleutel tot een positieve geboorte ervaring.

Met video lessen, cursusboek en geboorte houdingen

Les 5: geboorte wensen

Het is belangrijk om te beschrijven wat je graag zou willen tijdens de geboorte, voor jezelf en de mensen die je steunen. Je zorgverlener(s) wil je namelijk zoveel mogelijk op maat helpen, maar daar hebben ze jou voor nodig. Als jij niet kan vertellen wat jij nodig bent, wat voor jou werkt (en wat niet) of wat er in jou leeft, dan wordt het voor de zorgverlener lastig om samen te werken naar een mooie geboorte. Je geboortewensen uitschrijven (samen met je partner) dragen bij een positieve geboorte ervaring.

Met video les, werkboek en begeleide meditatie

Les 6: oxytocine bubbel

Inmiddels weet je hoe belangrijk het hormoon Oxytocine is vanaf het moment dat je verliefd bent. Hoe bijzonder is het, dat dit hormoon zorgt voor de weeën, maar ook voor de ontspanning om de weeën beter op te vangen.
Tijdens de geboorte kun je ‘high on oxytocine’ zijn, ook wel je bevallingsland genoemd. Waardoor je beter de weeën kunt opvangen, meer gefocused en ontspannen bent.

Met video lessen, werkboek en begeleide meditatie

Les 7: wat als?

Kennis geeft vertrouwen. De meeste geboortes verlopen fysiologisch, maar er zijn ook situaties waarin je moet schakelen. Deze tools heb je in de afgelopen dagen gekregen en kun je zelf meer verder aan de slag.
Het is belangrijk om te weten dat je een keuze hebt, in alle situaties. En dat er dus ook medische situaties mogelijk zijn. Geen angst, maar juist vertrouwen door deze informatie.

Met video lessen, werkboek en begeleide meditatie

VOORPROEFJE ACADEMIE

 

Aankomende woensdagavond geef ik een gratis (online) webinar over geboortepijn. Wat is het verschil met gewone pijn? En wat is het nut van deze geboortepijn? Ook geef ik 3 van mijn belangrijkste verloskundige tips voor een meer ontspannen geboorte. Wil jij erbij zijn?

‘Iedereen verdient een zwangerschap en geboorte waar je met een warm gevoel op terug kijkt’

Sinds 2012 werk ik als klinisch verloskundige én heb ik me gespecialiseerd in ontspanning voor zwangeren.

Tijdens mijn werk als verloskundige merkte ik dat mijn visie naar achteren geschoven werd door de drukte en andere prioriteiten. Met Dubbel Zen kan ik deze weer voorop stellen.

Ik kom graag bij je thuis voor een pretecho, massage of zwangerschapscursus. Én vanaf nu bied ik ook online ondersteuning, voor meer ontspanning en positieve vibes.
Zo geef ik bijvoorbeeld live sessies op Instagram, tips voor extra ontspanning in de podcast Podnataal (Spotify) én een online zwangerschapscursus. Iedere ouder verdient het om met een warm gevoel terug te kijken op de zwangerschap en geboorte.

Zie ik je snel?

Liefs Doete

Wil jij investeren in jullie mooiste geboorte?

Meld je nu aan voor de ontspannen zwanger academie, de complete online zwangerschapscursus door verloskundige. Voor een eenmalige investering van 97,-
Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je mogelijk recht op volledige vergoeding. Check hier je verzekering.