image
Online opfriscursus bevallen

Vol vertrouwen opnieuw bevallen

Door verloskundige Doete

Met de online opfriscursus samen goed voorbereid zodat je de eerdere droombevalling kunt kopiëren en plakken of deze keer wél samen met je partner vol vertrouwen en met regie kunt bevallen. Ook wanneer de bevalling anders verloopt.

In Your Next Birth Guide beginnen we niet vanaf nul, maar zoeken we de diepgang met je vorige ervaring. We leggen de focus op wat écht belangrijk is. Voor een zorgeloze en zelfverzekerde bevalling, waarbij je jouw bevalplan voorop kunt stellen.

 Juist nu je weet hoe het is en er minder tijd is voor de voorbereiding. 

Deze berichten krijg ik dagelijks

verloskundige Doete

Herken jij 1 van deze?

Ik heb géén glazenbol voor je om te kijken wat er komen gaat.

Laten we de focus leggen waar je wél invloed op hebt.

🧡 Vol vertrouwen en ontspannen de bevalling ingaan
🧡 Vertrouwen in plaats van angst en protocollen
🧡 Goed voorbereid, samen met je partner. Ook in de drukte van de tropenjaren.

Met een online opfriscursus

Die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen, met duidelijkheid over alle mogelijke scenario’s. Geen urenlange biologieles of geklets over de uitzetlijst❌ maar de focus op wat écht belangrijk is

En die je dus ook last-minute kan volgen. Dat is precies waarom deze cursus perfect is voor jou, omdat je al ervaring hebt met bevallen. 

Wanneer je de vorige ervaring wilt erasen, of juist wilt copy-pasten.

Foto credits: Sanne Withaar Fotografie
Mama: @juudithhome

Ik heb geen glazenbol voor je om te kijken wat er komen gaat.

Laten we de focus leggen waar je wél invloed op hebt.

🧡 Vol vertrouwen en ontspannen de bevalling ingaan
🧡 Vertrouwen in plaats van angst en protocollen
🧡 Goed voorbereid, samen met je partner. Ook in de drukte van de tropenjaren.

Met een opfriscursus die je in je eigen tijd en tempo kunt volgen, met duidelijkheid over alle mogelijke scenario’s. Geen urenlange biologieles of geklets over de uitzetlijst ❌ maar de focus op wat écht belangrijk isEn die je dus ook last-minute kan volgen.

Dat is precies waarom deze cursus perfect is voor jou, omdat je al ervaring hebt met bevallen. Daarnaast begeleid ik je stap voor stap en ben ik je verloskundige cheerleader waar nodig.

Wanneer je de vorige ervaring wilt erasen, of juist wilt copy-pasten.

Al meer dan 5000 moeders gingen je voor

en beoordeelden deze opfriscursus gemiddeld met een 9,4

O.a. zij gingen je voor:

your next birth guide

Vol vertrouwen opnieuw bevallen 

Van 299,- 

Nu voor 197,- 

Vaak vergoed

Waarom deze online opfriscursus
door verloskundige Doete?

Niet vanaf nul beginnen, maar juist gebruik maken van je eerdere ervaring(en). Zodat je in je kracht kan komen te staan en vol vertrouwen opnieuw kan bevallen.
verloskundige Doete
Goed voorbereid opnieuw bevallen

Geen ellenlange biologieles of vanaf nul beginnen.

Diepgang met je vorige ervaring, opfrissen van de kennis en volop nieuwe inspiratie. Zodat we de focus leggen op wat écht belangrijk is. Voor een zorgeloze en zelfverzekerde bevalling

Een veel minder spannende bevalling

De meest ontspannen zwangerschapscursus voor een veel minder spannende bevalling.

Juist nu je weet hoe het is. Deze opfriscursus geeft je alle inspiratie, maar ook informatie om jouw hoofd gerust te stellen. Zodat inspanning ontspanning wordt.

Een goede start van jullie samen

Samen met trots terugkijken, hoe je ook bent bevallen.

Niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling draag je de rest van je leven bij je. Dat weet jij als geen ander. Daarom leert deze cursus je naast bevallen ook om samen met trots terug te kijken.

De meest ontspannen cursus voor een veel minder spannende bevalling

Meestgestelde vragen

Your Next Birth Guide wordt vaak vergoed via je aanvullende verzekering. Dit komt omdat ik verloskundige ben. Het is belangrijk dat je zorgverzekeraar dit als voorwaarde heeft staan. Je kunt de vergoeding hier checken. 

Beetje cliché misschien, maar wanneer jij er klaar voor bent 🙂 Ik raad je meestal aan om na de 20 weken te starten en ideale periode is zo rond de 26-28 weken. Zodat je ook genoeg tijd hebt om je te verdiepen en je wensen met je geboorte team te bespreken.

Yes, je kunt de cursus volgen wanneer je wil. Op je laptop, tablet of telefoon en evt. gestreamd naar je tv. De maandelijkse online momenten zijn er om vragen te stellen, maar die zijn niet verplicht.

Na aanmelden heb je 9 maanden lang toegang. Je kunt je dus elk moment aanmelden, zodat je kunt starten wanneer je wilt.

Hier volgt een inhoudsopgave van de complete cursus.

Module 1: Ervaren
Hoeveel invloed heeft je eerste bevalling, waarom is dit belangrijk en wat wil je meenemen?
Bonus: wanneer je vorige bevalling traumatisch was

 

Module 2: Bevallen
Een quick refresh van de geboortefases en je leert wat er anders is bij een volgende bevalling.

 

Module 3: Ontspannen
Waarom is ontspanning zo belangrijk? En hoe doe je dat? Ook wanneer het anders loopt.
Bonus: Tips voor je partner
Bonus: Meditaties

 

Module 4: Samenwerken
Hoe houd je regie tijdens de bevalling? En hoe kan je zorgen voor een fijne samenwerking met jouw wensen + eventueel protocollen?
Inclusief: je geboorteplan binnen 10 minuten

 

Module 5: Medisch
Niet alleen voorbereid op je droombevalling, maar ook voorbereid op wat als het anders loopt. Je hebt geen controle op het verloop, maar wel hoe je hiermee omgaat en dat leer ik je.

In 5 modules mijn beste verloskundige kennis en tools
zodat je vol zelfvertrouwen en ontspanning deze volgende bevalling kan ingaan.
Wil je meer verdieping? Dit kan met de bijbehorende werkboeken + opdrachten.

Yes zeker. Module 5: Medisch. Niet alleen voorbereid op je droombevalling, maar ook voorbereid op wat als het anders loopt. Je hebt geen controle op het verloop, maar wel hoe je hiermee omgaat en dat leer ik je.

Yes. Je kunt je vragen stellen tijdens het maandelijkse online spreekuur of in de community van de cursus. Ook kun je daar de vragen van andere zwangeren lezen. En je kunt je aanmelden voor de whatsapp groep met ervaren moeders die rond dezelfde periode zijn uitgerekend. Voor nog meer herkenning en vertrouwen. De maand voorafgaand aan je uitgerekende datum ben ik daar ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Deze opfriscursus is uniek, omdat we niet alleen naar een standaard bevalling kijken, maar ook wat als het anders loopt. Zodat dit je vertrouwen geeft en je met regie kunt bevallen.

Daarnaast beginnen we niet vanaf nul en nemen we je ervaring van de vorige keer (of keren) mee in de voorbereiding. Juist omdat je nu weet hoe het is.

Stuur gerust een DM op Instagram. Ik denk graag met je mee.

Van moeder tot moeder: de oerkracht zit al in je

Hi, ik ben Doete. Verloskundige en moeder van Lotte.

Na ruim 900 bevallingen, voelde ik dat het anders moest. Er is zoveel kennis over ontspannen bevallen, dat nu nog weinig moeders meekrijgen. Ik heb gezien hoe belangrijk ontspanning is en welke effectieve technieken ervoor zorgen dat moeders met een groter gevoel van trots terugkijken op de bevalling.

Die regie wil ik jou ook geven, en dat is de reden dat ik mijn eigen zwangerschapscursus ontwikkelde. Met mijn jarenlange ervaring, verloskundige expertise en ontspan-elementen van onder andere  Hypnobirthing maakte ik The Ultimate Birth Guide. Inmiddels de favoriet onder de zwangerschapscursussen met ruim 5000 cursisten. 

Kennis en tools om vol vertrouwen, ontspannen en regie te bevallen.

En weet je? Jij kan dat ook. De oerkracht zit al in je, ik help je graag om het te vinden.

Als kers op de taart mocht ik zelf ervaren hoe het is om moeder te worden. Een bevalling die mij zo beviel, dat ik die jou ook gun.

Met liefde begeleid ik jou stap voor stap richting de belangrijkste gebeurtenis in jouw leven – de geboorte van je kindje.

Liefs Doete