image

Online cursus Hypnobirthing

Favoriete zwangerschapscursus voor ouders die met trots willen terugkijken op de geboorte.

Of volg Verloskundige Doete op Insta

Foto credits: Sanne Withaar Fotografie
Mama: @juudithhome

Hypnobirthing

Negenhonderd bevallingen begeleid.
Inclusief die van mijzelf.

Hypnobirthing is niets meer of minder dan diepe ontspanning tijdens de geboorte.

Na bijna 1000 bevallingen, 3600 cursisten en zelf een fijne bevalling te hebben gehad, ben ik ervan overtuigd dat Hypnobirthing een onmisbaar onderdeel is voor een goede voorbereiding op de geboorte.

Bewegen zorgt voor een meer soepele bevalling, lees hier waarom

Hypnobirthing 2.0

De meest ontspannen cursus met hypnobirthing voor een veel minder spannende bevalling.

Je leert te vertrouwen op je lichaam, op elkaar en je krijgt alle tools om de regie te behouden.

Natuurlijk is er angst voor het onbekende. Daarom geeft deze cursus jou niet alleen inspiratie maar ook alle informatie om jouw hoofd gerust te stellen. Zodat inspanning ontspanning wordt.

The Ultimate Birth Guide

Samen met trots terugkijken, hoe je ook bent bevallen.

Hoe kun je naast een gezonde baby, ook een gelukkige herinnering maken?

Niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling draag je de rest van je leven bij je. Daarom leert deze cursus je naast bevallen ook om samen met trots terug te kijken op de bevalling.

Reviews zwangerschapscursus

Wat vonden zij?

De online zwangerschapscursus voor 224,-

Bereid je ook voor op: wat als het anders loopt. Zoals het inleiden van de bevalling

Dit leer je in The Ultimate Birth Guide

+3900 cursisten
FAQ

Meestgestelde vragen

The Ultimate Birth Guide wordt doorgaans vergoed via je aanvullende verzekering, gezien mijn achtergrond als verloskundige. Het is essentieel dat jouw zorgverzekeraar dit als een voorwaarde heeft opgenomen. Je hier de mogelijke vergoeding bekijken. 

Hoewel het misschien een bekend advies is, is het moment waarop jij er klaar voor bent het belangrijkst 🙂 Over het algemeen raad ik aan om te beginnen na 20 weken, en de ideale periode ligt meestal rond de 26-28 weken. Op die manier heb je voldoende tijd om je te verdiepen en je wensen te bespreken met je team.

Je hebt 9 maanden toegang. Na aanmelden kun je dus starten wanneer je wilt.

Nee ik geloof niet in dat jij je bevalling kunt plannen. Helaas heb je geen 100% controle op het geboorteproces. Daarom bereid ik je niet alleen voor op een bevalling 'volgens de boekjes', maar juist ook op die onverwachte situaties. Zodat jij met trots kan terugkijken, ongeacht het verloop. Omdat dit het allerbelangrijkste is.

De cursus omvat een verzameling van ongeveer 20 video's + beeldmateriaal voor inspiratie, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om live sessies bij te wonen en deze achteraf terug te kijken. De video's hebben een maximale duur van 15 minuten en de totale speelduur bedraagt ongeveer 9 uur. Daarnaast kun je je verder verdiepen met het cursusboek en oefenen met de ontspanningstechnieken. Veel koppels kiezen ervoor om de video's samen te volgen, terwijl de zwangere zelf nog extra kan oefenen en zich verder kan verdiepen in de ontspanningstechnieken.

Absoluut! Je hebt de mogelijkheid om je vragen te stellen tijdens het maandelijkse online spreekuur of in de community van de cursus. Bovendien kun je daar ook de vragen van andere zwangere deelnemers lezen en informatie vinden.

Mijn cursus biedt niet alleen uitgebreide kennis over bevallen, maar ook praktische ontspanningstechnieken die je kunnen helpen tijdens de zwangerschap, bevalling en het moederschap. Als verloskundige ben ik me bewust van de enorme invloed van ontspanning op het geboorteproces. Daarom deel ik verschillende praktische oefeningen uit de Hypnobirthing, gericht op diepe ontspanning (hypno) tijdens de geboorte (birthing). Dit bevordert vertrouwen en ontspanning, waardoor je op een andere manier met weeën kunt omgaan.

Wat mijn cursus uniek maakt in vergelijking met standaard puf- of bevalcursussen, is dat ik je niet alleen voorbereid op een bevalling volgens het boekje, maar ook op onverwachte situaties. Als verloskundige begrijp ik dat dit aanzienlijke impact kan hebben. Daarom wil ik je voorzien van de juiste tools, zodat je met trots kunt terugkijken op je bevalling, ongeacht hoe het verloopt.

Om alvast een voorproefje te krijgen, nodig ik je uit om mijn webinar "Natuurlijk kun jij Bevallen" te volgen. Tijdens dit webinar deel ik praktische tips met jou (en je partner) voor meer ontspanning tijdens de geboorte. Bovendien geef ik je een sneak peek van wat je kunt verwachten in mijn volledige cursus. Meld je hier gratis aan en bekijk het webinar op een moment dat jou het beste uitkomt

Hoi, ik ben Doete

Moeder, verloskundige en zwangerschapsexpert.

Na bijna 1000 bevallingen begeleid te hebben, 3600 cursisten mogen informeren, begeleid ik jou met liefde stap voor stap richting de belangrijkste periode in je leven. Voor een leven dat bevalt.

Met Dubbel Zen zorg ik voor meer herkenning, ontspanning en vertrouwen in de periode van moeder worden. Zodat ook jij met trots kan terugkijken.

Als klein meisje keek ik vol verwondering naar bevallingen op de TV. De geboorte van nieuw leven intrigeerde mij. Van jongs af aan wist ik dat het mijn roeping was om verloskundige te worden.

Zelf zwanger zijn was voor mij de kers op de taart. Ik maakte mee hoe bijzonder het is dat er een kindje in je buik groeit. En wat voor nieuwe dynamiek dit brengt in jezelf, in je relatie en in je leven. Lotte was in mijn buik al mijn gids en heeft mij geleerd om ondanks onzekerheid over het moederschap, te luisteren naar je buikgevoel. Daar groeit niet voor niets je kind, zo dichtbij je intuïtie.

Dat trotse gevoel toen ik Lotte in mijn armen sloot, heeft mij als verloskundige, maar ook als vrouw veranderd. Een nieuwe moeder werd geboren.

Een zwangerschap en bevalling die mij zo beviel, dat ik die iedere vrouw zou gunnen. Want niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling draag je de rest van je leven bij je.

Ondanks het zelfvertrouwen, heb ik me als moeder regelmatig onzeker en eenzaam gevoeld. Ik zie het als ontdekkingsreis om jezelf te omarmen en te durven vertrouwen op je moedergevoel. Waarin ik je graag meeneem.

Word een ervaren moeder in babystapjes.

Liefs Doete