MASSAGES

De zwangerschap en geboorte van een baby brengt vele veranderingen met zich mee. Tijdens deze negen maanden is je lichaam continu bezig om zich aan te passen. Hormonen veranderen bijvoorbeeld je spieren en gewrichten, zodat ze soepeler worden en ruimte voor je kindje creëren en je lichaam op de bevalling voor te bereiden. Door deze veranderingen kun je soms last krijgen van lichamelijke klachten. Deze veranderingen kunnen op lichamelijk, maar ook op psychisch vlak plaatsvinden. Op psychisch vlak kan het zijn dat je sneller moe bent en dat je te maken krijgt met gevoelens van onzekerheid en stress bij de voorbereiding op het beginnend ouderschap. Dit is volledig normaal.

Naast dat een massage een fijn gevoel geeft, heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het tijdens de zwangerschap verlichting kan geven voor bovenstaande klachten. Daarnaast kan het je nieuwe energie geven, waardoor je beter om kunt gaan met de vele veranderingen. Ook kan de massage een goede manier zijn om je voor te bereiden op de bevalling en de periode erna.

Tijdens de massage worden je spieren soepeler, kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd, wordt de ademhaling dieper en komt je hoofd even helemaal tot rust. Helemaal Zen.

MASSAGES

De periode rondom zwangerschap en geboorte van een baby brengt vele veranderingen met zich mee. Tijdens deze negen maanden is je lichaam continu bezig om zich aan te passen. De hormonen veranderen bijvoorbeeld je spieren en gewrichten, zodat ze soepeler worden om ruimte voor je kindje te creëren en je lichaam op de bevalling voor te bereiden. Door deze veranderingen kun je soms last krijgen van lichamelijke klachten. Deze veranderingen kunnen op lichamelijk, maar ook op psychisch vlak plaatsvinden. Op psychisch vlak kan het zijn dat je sneller moe bent en dat je te maken krijgt met gevoelens van onzekerheid en stress bij de voorbereiding op het beginnend ouderschap. Dit is volledig normaal.

Naast dat een massage een fijn gevoel geeft, heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het tijdens de zwangerschap verlichting kan geven voor bovenstaande klachten. Daarnaast kan het je nieuwe energie geven, waardoor je beter om kunt gaan met de vele veranderingen. Ook kan de massage een goede manier zijn om je voor te bereiden op de bevalling en de periode erna.

Tijdens de massage worden je spieren soepeler, kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd, wordt de ademhaling dieper en komt je hoofd even helemaal tot rust. Helemaal Zen.

Massage meer informatie

ZWANGERSCHAP

Duur: 60 minuten

Ontspanningsmassage voor jou als zwangere

De zwangerschapsmassage van Dubbel Zen kan je vanaf de 14e week ondergaan. De ontspanningsmassage is voor jou als zwangere een extra steuntje in de rug om helemaal tot rust te komen. Je lichaam ontspant zich, je hoofd komt tot rust en door de massage worden je spieren soepeler en kunnen afvalstoffen beter worden verwerkt. De massage verlicht lichamelijke klachten en je bent relaxter in je zwangerschap.

Prijs: € 67,-

  • Inclusief reiskosten in de stad Groningen, exclusief parkeerkosten en reiskosten buiten de stad Groningen: 0,19 cent per kilometer
  • In de avond en weekenden geldt er een toeslag van € 9,95
Boeken

KRAAMPERIODE

Duur: 60 minuten

Ontspanningsmassage wanneer je net bevallen bent

Om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van deze bijzondere periode en van elkaar, biedt Dubbel Zen ook ontspanningsmassage aan voor mama’s tijdens de kraamperiode.

Naast de leuke kanten van het beginnend ouderschap krijg je als ouder(s) vaak te maken met vermoeidheid, onzekerheid, stress en het vinden van een nieuw evenwicht. Een massage kan hierbij ontspannen werken.

Prijs: € 67,-

  • Inclusief reiskosten in de stad Groningen, exclusief parkeerkosten en reiskosten buiten de stad Groningen: 0,19 cent per kilometer
  • In de avond en weekenden geldt er een toeslag van € 9,95
  • Deze massage kan gedurende de gehele kraamperiode gepland worden. Alleen indien er sprake is van een keizersnede moet de moeder eerst wat langer rust nemen, zodat de wond kan genezen. De massage kan dan gepland worden vanaf de 4e week na de geboorte van je baby.
Boeken

MAMA

Duur: 60 minuten

Ontspanningsmassage voor jou als mama

Ervaring heeft geleerd dat de behoefte aan massage blijft wanneer alle bovenstaande periodes voorbij zijn. Ontspanning bij jou thuis met iemand die je kent is fijn.

Juist als kersverse moeder is het belangrijk om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen.

De mama massage geeft jou even een moment van rust, pure ontspanning: een echt Zen momentje voor jezelf.

Prijs: € 67,-

  • Inclusief reiskosten in de stad Groningen, exclusief parkeerkosten en reiskosten buiten de stad Groningen: 0,19 cent per kilometer
  • In de avond en weekenden geldt er een toeslag van € 9,95
Boeken

ZEN PAKKET MASSAGE

Duur: 3 x 60 minuten

Twee zwangerschapsmassages en één kraammassage in te plannen wanneer het jou uitkomt en gewoon bij jou thuis.

Prijs: € 184,-

Bij hartklachten, een hoge bloeddruk, koorts, bloedingen, trombose en/of infectieziekten, is een zwangerschapsmassage niet mogelijk. Indien je twijfelt, overleg dan vooraf even met je eigen verloskundige. Ook als je onder behandeling of toezicht van een gynaecoloog staat, overleg voor de massage of dit mogelijk is. Je ondergaat een massage op eigen risico.

Boeken

ERVARINGEN

What mommy’s (to be) say

FAQ MASSAGE BIJ JE THUIS

Heerlijk in je eigen huis om daarna verder te relaxen in je badjas. Je hoeft niet te reizen, parkeren of te wachten, want ik kom lekker bij jou thuis voor een massage. Waar kun je beter ontspannen dan thuis?

Bij Dubbel Zen kun je een zwangerschapsmassage, een massage tijdens je kraamperiode of een mama massage boeken. Meer over deze massages lees je hierboven.

Ik, Doete Reitsma kom bij je thuis voor een massage. Wil je meer over mij weten?

Klik dan hier

Alle massages bij Dubbel Zen duren 60 minuten. Dit is exclusief de voorbereiding en opruiming, je krijgt dus écht een massage van 60 minuten.

Je kunt een afspraak maken door hier te klikken.

Vanaf 12 weken kun je een massage aan huis boeken.

Vooraf mag je de tips nog even doorlezen, deze kun je hier terugvinden.