DUBBEL ZEN

Alles voor een ontspannen zwangerschap

De persoon achter Dubbel Zen ben ik: Doete Reitsma. Vanuit mijn passie voor zwangerschap en vakkennis als verloskundige heb ik in 2015 Dubbel Zen opgericht. Dubbel Zen zorgt voor extra informatie en aandacht tijdens en rondom je zwangerschap. Met mijn kennis en ervaring bied ik jou een totaalpakket voor een ontspannen zwangerschap. Denk hierbij aan pretecho’s, massages, coaching en voedingsadvies. Dit alles bij jou thuis!

Meer over Dubbel Zen

TIJDLIJN

Zwanger zijn is bijzonder. Elke dag doen zich ontwikkelingen voor die jouw lijf en leven veranderen.

Wat kun je doen voor een gezonde en ontspannen zwangerschap? Hoe bereid je je voor op de geboorte? Wat kun je verwachten? Welke symptomen doen zich wanneer voor en hoe ga je daar het beste mee om? Wat kun je bijvoorbeeld het beste eten als je zwanger bent én wat niet?

Bij Dubbel Zen kun je de meest belangrijke (en medisch onderbouwde) informatie tijdens en rondom je zwangerschap terugvinden.

In onderstaande tijdlijn vind je per zwangerschapsmaand handige tips en recepten. Ook kun je er alle diensten van Dubbel Zen terugvinden zoals pretecho’s, massages & coaching bij jou thuis!

Nog niet zwanger

Baby

PRETECHO

Deel dit unieke moment

Al vanaf 16 weken kan er een pretecho worden gemaakt. Om deze belevenis in een prettige, vertrouwde omgeving te kunnen delen met vrienden, familie of
met z’n tweeën, komt Dubbel Zen bij je thuis voor
een 2D pretecho (ook voor een geslachtsbepaling)
of 3D/4D pretecho.

Meer informatie

MASSAGE

Ontspanning bij jou thuis

Een massage tijdens je zwangerschap biedt jou de mogelijkheid om compleet te ontspannen. Dubbel Zen komt thuis in je eigen vertrouwde omgeving en geeft ontspanningsmassages in de zwangerschap en de periode erna.

De massage wordt speciaal op jou en je zwangerschapsperiode afgestemd.

Meer informatie

CADEAUBON

Wil jij een uniek cadeau geven?

Ken jij iemand die zwanger is en wil je haar een uniek cadeau geven? De pretecho en massage aan huis kunnen als cadeaubon worden gegeven en bieden een fantastische ervaring tijdens de zwangerschap of kraamperiode. De cadeaubon wordt via de post aan jou of de zwangere toegestuurd in een mooie verpakking.

Direct kopen

[instagram-feed id=”1234567″]

“A great adventure

is about to begin”

– Winnie The Pooh –