image

Het Nieuwbakken Moeder Webinar

Voel je zelfverzekerd als nieuwe moeder. Leer hoe je je kunt voorbereiden op de eerste weken na de bevalling.

Ben jij?

Dan is dit webinar voor jou
voorbereiden moederschap met verloskundige Doete

Word een ervaren moeder in babystapjes

Wat kun je verwachten na de bevalling?

Wil je er zeker van zijn dat je goed voorbereid bent op het moederschap? Twijfel je of het beeld dat je hebt van het moederschap overeenkomt met de werkelijkheid? Dan is dit webinar iets voor jou.

In dit webinar krijg je praktische tips en tricks om je voor te bereiden op de eerste weken na de bevalling. Hierdoor ervaar je een meer ontspannen overgang en weet je beter wat je kunt verwachten. Het webinar is ook handig voor wanneer je de weg even lijkt kwijt te raken, als nieuwbakken moeder.

Naast informatie over het moederschap krijg je de fijnste inzichten over je baby met betrekking tot slapen, huilen en voeding. Maar we vergeten ook jouw eigen herstel niet. Je krijgt handige tips om goed voor jezelf te zorgen in deze bijzondere en uitdagende periode. Voor meer vertrouwen en ontspanning.

Kortom, na afloop van dit webinar:

Wil je op de hoogte zijn van mijn beste tips?Meld je nu gratis aan voor één van mijn webinars

Kies zelf jouw ideale dag en tijd
Dit is GEEN live webinar

Het webinar via deze link is géén LIVE webinar. Echter start deze wel op de aangegeven tijd. Zorg dus dat je er echt op tijd bij aanwezig bent om alle tips mee te krijgen! Heb je vragen? Stel ze daarna via doete@dubbelzen.nl of via Instagram @dubbelzen

Testimonials

Wat vonden andere nieuwbakken moeders?