image

Het Geboortekanaal

Yes! Welkom op mijn YouTube kanaal. Speciaal voor jou wanneer je zwanger bent of als nieuwbakken moeder. 

Ik ben Doete, verloskundige en moeder van Lotte. En met dit YouTube kanaal hoop ik je te inspireren, net als met mijn zwangerschapscursus: The Ultimate Mom Guide. 

In het eerste seizoen: het geboortekanaal ga ik in gesprek met moeders over de bevalling. Allemaal verschillende verhalen, maar met 1 ding gemeen: ze kijken met een trots gevoel terug! Want niet alleen een gezonde baby, maar JIJ doet ertoe!

Bewegen zorgt voor een meer soepele bevalling, lees hier waarom

In gesprek over de bevalling

In het eerste seizoen: het geboortekanaal ga ik in gesprek met moeders over de bevalling. Allemaal verschillende verhalen, maar met 1 ding gemeen: ze kijken met een trots gevoel terug! Want niet alleen een gezonde baby, maar JIJ doet ertoe!

Laat je verrassen, inspireren en meenemen door deze mooie vrouwen en hun prachtige verhalen, zodat ook jij vol vertrouwen, ontspannen en mét regie kunt bevallen. Uit je hoofd, in je lijf. Waarmee ook jij met een trots gevoel kunt terugkijken.

Deze geboorteverhalen staan nu online

Ben jij benieuwd naar mijn verloskundige tips voor een meer ontspannen geboorte? Volg mijn online webinar op woensdagavond.

Meer inspiratie?