Gratis webinar: Natuurlijk kun jij bevallen. Leer hoe.

Door Verloskundige Doete

Vind je het lastig om een start te maken aan de voorbereiding van de geboorte? Ben je benieuwd of mijn zwangerschapscursus bij jou past? Of nieuwsgierig naar mijn verloskundige tips? Volg dan mijn webinar.
De perfecte start van je voorbereiding met mijn verloskundige tips die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Al +14.000 zwangeren gingen je voor, ben jij de volgende?

Zij gingen je voor 🧑

Niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling neem je de rest van je leven mee. Ik leer je met trots terugkijken.

Natuurlijk kun jij bevallen.

In dit webinar staan kennis, vertrouwen en ontspanning centraal. Ik deel mijn verloskundige kennis en geef jullie drie belangrijke tips voor een meer ontspannen geboorte. Onder andere een hele fijne ademhalingstechniek die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Na dit webinar weet je waarom ontspannen zo belangrijk is en kun je mijn belangrijkste tips toepassen. De perfecte start van je voorbereiding op de bevalling.

Ga je samen met mij een start maken?