Binnen 3 tips naar een ontspannen bevalling

Gratis webinar met Verloskundige Doete

Welkom bij mijn favoriete webinar, waarin ik mijn drie meest waardevolle tips deel om jou te helpen een ontspannen bevalling te ervaren. Deze tips zijn eenvoudig toe te passen tijdens de bevalling en bieden een andere manier van het omgaan met weeën, met als resultaat een ontspannen bevalling.

Perfect als eerste stap in jullie voorbereiding op de bevalling of wanneer je merkt dat je nog meer vertrouwen en tips kan gebruiken. 

Meer dan 14.000 moeders hebben deze tips al met succes toegepast. Ben jij de volgende?

Webinar verloskundige Doete
Dubbel zen cursist

Inhoud waardevolle webinar

Tijdens dit webinar staat kennis, vertrouwen en ontspanning centraal. Als ervaren verloskundige deel ik mijn expertise en geef ik drie essentiële tips voor een meer ontspannen geboorte. Een van deze tips omvat een zeer effectieve ademhalingstechniek die je kunt gebruiken tijdens de bevalling.

Na dit webinar begrijp je waarom ontspanning zo cruciaal is en ben je in staat mijn belangrijkste tips toe te passen. Met bijna 1000 bevallingen als verloskundige en mijn specialisatie in ontspannen zwangerschap en geboorte, deel ik graag mijn kennis met jou.

Wil je op de hoogte zijn van mijn beste tips?

Binnen 3 tips naar een ontspannen bevalling

Kies zelf jouw ideale dag en tijd
Dit is GEEN live webinar

Hoewel dit geen live webinar is, begint het op het aangegeven tijdstip. Zorg ervoor dat je op tijd bent om alle waardevolle tips mee te krijgen! Heb je vragen? Stel ze naderhand via doete@dubbelzen.nl of via Instagram @dubbelzen.

Zij gingen je voor:

Testimonials