Binnen 3 tips naar een ontspannen bevalling

Gratis webinar door Verloskundige Doete

In dit webinar deel ik mijn 3 waardevolste tips voor een ontspannen bevalling. Deze tips kun je sowieso toepassen tijdens de bevalling om op een andere manier om te gaan met de weeën. Voor een ontspannen bevalling.

De perfecte start van je voorbereiding met mijn tips die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte. Ook wanneer je twijfelt of mijn zwangerschapscursus iets voor jou is.

Al +12.500 moeders gingen je voor, ben jij de volgende?

Tips voor ontspannen bevalling webinar verloskundige Doete
Dubbel zen cursist

Een ontspannen bevalling

In dit webinar staan kennis, vertrouwen en ontspanning centraal. Ik deel mijn verloskundige kennis en geef jullie drie belangrijke tips voor een meer ontspannen geboorte. Onder andere een hele fijne ademhalingstechniek die je sowieso kunt toepassen tijdens de geboorte.

Na dit webinar weet je waarom ontspannen zo belangrijk is en kun je mijn belangrijkste tips toepassen. 

Wil je op de hoogte zijn van mijn beste tips?Binnen 3 tips naar een ontspannen bevalling

Kies zelf jouw ideale dag en tijd
Dit is GEEN live webinar

Het webinar via deze link is géén LIVE webinar. Echter start deze wel op de aangegeven tijd. Zorg dus dat je er echt op tijd bij aanwezig bent om alle tips mee te krijgen! Heb je vragen? Stel ze daarna via doete@dubbelzen.nl of via Instagram @dubbelzen

Zij gingen je voor:

Niet alleen je kind, maar ook de ervaring van de bevalling neem je de rest van je leven mee. Ik leer je met trots terugkijken.

Testimonials