image

Dubbel Zen app

door verloskundige Doete

Benieuwd wat er binnen in je buik gebeurt?

Voor meer herkenning, vertrouwen en ontspanning, waardoor je meer verbinding met jezelf, zwangerschap en je kindje zult ervaren.
Voor een goede start van
jullie samen.

WEEK 2

WEEK 5

WEEK 9

WEEK 16

WEEK 26

WEEK 34

Volg de groei van je kindje

Van week tot week met betoverende animaties van Klein leven.
Speciaal voor jou, met veel liefde gemaakt. Helemaal gratis.

WEEK 2

WEEK 5

WEEK 9

WEEK 16

WEEK 26

WEEK 34

+ Meer in de app

Helemaal gratis

Verloskundige Doete

geboortes begeleid
0 +
trouwe Dubbel Zen fans
0 +
podcast streams
0
cursisten
0 +

Meestgestelde vragen

Als verloskundige weet ik dat er verschillende animaties online te vinden zijn. Als zwangere heb ik ervaren hoe fijn het is om een visueel beeld te krijgen van je kindje, ik miste alleen dat ik mee op reis werd genomen. Stap voor stap, voor meer verbinding. Dus heb ik dit nu in mijn eigen app gecreëerd. Voor meer verbinding met jezelf, je zwangerschap en je kindje.

  • Volg de groei van je kindje met de 3D animaties van klein leven
  • Je eigen community om je vragen te stellen aan andere moeders en verloskundige Doete tijdens het wekelijkse online spreekuur
  • Gratis producten voor een meer ontspannen zwangerschap, bevalling en de periode erna.
  • The Ultimate Birth Guide, de favoriete zwangerschapscursus voor ouders om met trots terug te kijken op de geboorte van hun kindje. De meest complete voorbereiding op de bevalling.
  • The Ultimate Mom Guide, De enige complete cursus voor meer vertrouwen en ontspanning in het moederschap.
  • + meer

Yes, dan is de app juist interessant. Om naast mijn cursussen ook de groei van je kindje te kunnen volgen. Ook kun je de cursus hiermee op je mobiel bekijken, overal (en evt. offline) waar en wanneer je ook wilt.

De app met de animaties Klein Leven is gratis. Ook zijn er verschillende gratis producten en mijn online cursussen te vinden. Deze worden meestal vergoed via je aanvullende verzekering.

Tijdens mijn boeklancering heb ik ook mijn eigen app gelanceerd. Vanaf dan is de pre-order actie van de app met alle gratis en betaalde cursussen met een mega hoge korting te bestellen. Je krijgt 100,- korting! Klik hier voor meer informatie. Voor een ontspannen zwangerschap, bevalling en de periode erna.